Tung Chat Platforma me e mire per njohje online!


  Opsionet :

  • Mobil -   TungChat eshte Chat plotesisht i pershtatshem me Smartphone.
  • Profil -   Tung Chat ju jep mundesine te krijoni profilin tuaj me foto, Qytet, Moshe, Gjini,Shtet etj.
  • Fotografi -   Fotot shume thjeshte mund te karikohen dhe ndahen me personat qe deshironi.
  • Multimedia -   Postoni video nga portelet me te njohura sikur: Youtube, Soundcloud, Vimeo, Dailymotion etj.

Chato Tani

Stafi Administrues

Ne jemi te vetedijshem per pergjegjesine qe kemi ndaj vizitoreve tane, ata na japin mirebesimin e tyre, dhe ne nuk duhet te lejojme qe ky besim te shkelet.Por nga ana tjeter, ne duam qe jo vetem te plotesojme kerkesat e vizitoreve, por edhe t’i kenaqim ata. Mendimet, ndjenjat, nevojat dhe eksperienca e vizitoreve jane ato qe nxisin punen e tone.

support

Administrator - Kujdesi ndaj sigurise

Kleine-Mama

Administratore - Kujdesi ndaj vizitoreve

Rezervuar

Administrator - Kujdesi ndaj vizitoreve


Top Perdoruesit


Kleine-Mama Ende Ska Ende Ska Ende Ska Ende Ska Ende Ska Ende Ska Ende Ska Ende Ska Ende Ska

Powered by TungChat 2016